Vi designer, utvikler og produserer hjemmesider som er
  • lette å finne frem til (søkemotoroptimalisert),
  • lette å finne frem på (brukervennlige),
  • og vi har også fokus på god design - også på mobil.
Vi gjør også vårt beste for at siden skal komme raskt opp å gå. 

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Domeneregistrering samt oppsett av e-post
Har du domene fra før, hjelpe vi deg å overføre den nye nettsiden til dette domenet. Har du ikke et domene fra før, hjelper vi deg med registrering. Ønsker du en e-postadresse tilknyttet domenet (noe vi anbefaler) får vi også dette på plass. Vi er også behjelpelige med å finne frem til et kreativt og treffende domenenavn om ditt navn/ firmanavn/ prosjektnavn ikke er ledig.
Design, utvikling og produksjon av din nettside
Vi kommer med et forslag til design som vi presenterer for deg kort tid etter at vi har en avtale på plass. Er du fornøyd, jobber vi videre med denne helt til vi begge er fornøyde. Vi ber om innspill og godkjenn underveis i prosessen. Les mer her...
Mobiloptimalisering
Over 60% bruker mobiltelefonen når de skal surfe på nettet. Derfor er det viktigere enn noen gang å ha en nettside som er tilpasset mobil.
Bilder og visuelt innhold
Har du bilder vi kan bruke på nettsiden, er det flott. Men om du trenger bilder eller noen bilder i tillegg, ordner vi dette. Vi har tilgang til tusenvis av flotte bilder som kan supplere de du eventuelt har. Vi har også tilgang til diverse illustrasjoner.
Fotografering 
Vi samarbeider med en fotograf og har i tillegg tilgang til tusenvis av bilder vi kan benytte.
Hjelp med tekst og innhold
Har du en nettside eller blogg fra før, kan vi bruke noe av teksten derfra. Har du ikke tekst fra før, hjelper vi deg med dette. 
Nettbutikk/ blogg eller løsninger for online-kurs
Har du produkter eller tjenester som skal selges og markedsføres på nettet eller ønsker å lage enn blogg, tilbyr vi løsninger også for dette.
Logodesign
Du kan få hjelp med logo om du har behov for det.. 
Søkemotoroptimalisering (SEO) - for synlighetens skyld 
Når nettsiden er ferdig, sørger vi for at den blir lett å finne. Dette er noe av det viktigste med en nettside da konkurransen om kundene er stor. 
Facebook-side
Har du ikke en Facebook-side kan vi, hvis du ikke ønsker å gjøre det selv, opprette og designe en side for deg. På Facebook finnes det muligheter for å markedsføre seg uten at det koster skjorta. Vet du ikke hvordan dette gjøres, spør oss!
Digital markedsføring
Vi tilbyr også løsninger for digital markedsføring. Spør oss gjerne om dette.
Design av visittkort
En helhetlig profil er viktig i forbindelse med merkevarebygging. Trenger du hjelp til visittkort, kan vi gjøre dette også. 

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd med både kvalitet - og effektivitet.

epost-icon

Godkjent WiX Creator 

© 2020 by Doffen WebDesign AS | Manstad Allè 18 | 1626 Manstad | Viken